Kiest u voor rust in uw interieur? Dan is het strakke uiterlijk van een rolgordijn de perfecte oplossing. Onze uitgebreide collectie biedt u een groot kleurenpalet in lichtdoorlatende, verduisterende, screen, transparante en brandvertragende kwaliteiten. De afwerking van het rolgordijn is bij de standaard modellen geheel naar wens te bepalen en te verfraaien met verschillende accessoires zoals aluminium en houten onderlijsten. Daarnaast kunt u kiezen voor volants, zeilringen en bedieningen in kleur.

Wij leveren ook double rollers (duo rolgordijnen). Met deze rolgordijnen heeft u de controle over het daglicht. Dit product biedt de ideale balans tussen sfeer en functionaliteit. U kunt de afwisselende transparante en niet-transparante banen langs elkaar schuiven en daardoor de lichtinval beïnvloeden. Zet de horizontale banen volledig open, half open of sluit ze op elk gewenste hoogte. U heeft de keuze uit een ruim assortiment stoffen, dessins en kleuren.

Op zoek naar sfeer en warmte? Kies dan voor vouwgordijnen. Wij hebben een ruime collectie met prachtige en luxe stoffen. Vouwgordijnen zijn voorzien van een soepel kettingsysteem wat perfect open en dicht gaat. De modellen zijn leverbaar met baleinen (strak en modern) of zonder baleinen (nonchalant en landelijk). Alle stoffen zijn ook als gordijn leverbaar.

Meer weten over Rolgordijnen

We hebben al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van rolgordijnen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden voor uw huis.