Vlakbij Meubelboulevard Ekkersrijt

Wij hebben een showroom vlakbij Meubelboulevard Ekkersrijt in Son en Breugel en wij zijn gespecialiseerd in teakhouten meubelen. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan witte en gekleurde buffetkasten en winkelkasten. Wij onderscheiden ons van de concurrent omdat wij bijna alle kasten op voorraad hebben. Bij ons hoeft u dus niet lang te wachten op een kast. U kunt de kast meteen meenemen of wij kunnen voor u het transport verzorgen. Hiervoor betaalt u een bedrag naar gelang uw woonplaats.

Meer dan alleen meubels

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor raamdecoratie zoals jaloezieën, rolgordijnen en plissé en duettes. We verkopen ook vloeren waaronder laminaat vloeren, houten vloeren en betonlook vloeren. U kunt bij ons voorbeelden bekijken.

Openingstijden en adres

We zijn gevestigd aan Ekkersrijt 7308, 5692 HH te Son en Breugel en we zijn op donderdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Verder zijn we op afspraak geopend. Ook op zondag of in de avond.

We zijn vrijwel altijd aanwezig maar om teleurstelling te voorkomen kunt u ons bellen op tel: 06-20348926 dan staat u nooit voor een gesloten deur. U mag ons natuurlijk ook een email sturen op: info@mega-trade.nl voor het maken van een afspraak.

De koffie staat klaar!

Om onze producten te bekijken kunt onze showroom bezoeken gelegen aan Ekkersrijt 7308, 5692 HH Son en Breugel. We zitten vlakbij meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel.

Wil je liever op een andere dag langskomen? 
Maak dan even een afspraak. Stuur ons een e-mail op info@mega-trade.nl of bel ons op telefoonnummer: 06-20348926.

    Mega-Trade
    Ekkersrijt 7308
    5692 HH Son