Laminaat is een onderhoudsvriendelijke, makkelijk schoon te maken en krasvaste vloer. Dat zijn de eigenschappen waarom laminaat zo populair is geworden. En door deze popularteit is laminaat zo doorontwikkeld dat het soms bijna niet meer is te onderscheiden van een echte houten vloer.

Laminaat wordt ook wel kunststof vloerbedekking genoemd en bestaat uit drie tot vier lagen. Een kunststof onderlaag, een drager, over het algemeen High Density Fiberboard, een laagje bedrukt papier (met houtstructuur) en een kunststof toplaag, meestal melamine versterkt met aluminumoxide

Wij zijn dealer van o.a. Hoomline (Intertap), Douwes Dekker en we hebben een private label. In onze showroom hebben we stalen zodat je zelf de vloer kunt uitzoeken. De prijzen variëren tussen de 15,00 euro en 45 euro per m2.

Meer weten over vloeren

We hebben al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vloeren. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden voor een vloer in uw huis. Indien gewenst kunnen we een proefstaaltje voor u laten maken.