Een gietvloer bestaande uit twee verschillende gekozen kleuren. Een betonlook gietvloer is een design gietvloer welke ontstaat door twee verschillende kleuren te combineren. Deze verschillende kleuren worden niet volledig gemengd. Door het mengen van bijvoorbeeld de kleur zwart en wit, ontstaat de kleur grijs.

Door de zwarte en witte kleur onvolledig te mengen ontstaat een levendig effect bestaande uit drie kleuren. Zwart, wit en grijs. Zwarte en witte bewegende effecten vormen samen de grijze levendige, warme en stoere betonlook uitstraling. De levendige uitstraling van de betonlook gietvloer lijkt hierdoor veel op een stoere betongietvloer.

De gietvloer is een goede warmtegeleider, hierdoor is  gietvloer met vloerverwarming zeer geschikt. Daarnaast wordt de omgeving temperatuur makkelijk opgenomen in de design gietvloer. Hierdoor is een vloerverwarming met een gietvloer niet noodzakelijk. Een design gietvloer voelt van zichzelf niet koud aan. Een betonlook gietvloer is leverbaar in elke RAL en NCS kleurencombinatie.

Meer weten over vloeren

We hebben al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vloeren. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden voor een vloer in uw huis. Indien gewenst kunnen we een proefstaaltje voor u laten maken.