Bij Megafloor Eindhoven (voorheen gevestigd aan de Willem van Konijnenburglaan 3 in Eindhoven) zijn we al ruim 25 jaar gespecialiseerd in de verkoop en advisering van houten vloeren. Houten vloeren zijn nog steeds erg populair vooral door het mooie uiterlijk dat deze vloer uitstraalt. Er zijn verschillende soorten houten vloeren. De meest populaire vloer is de eiken vloer. Dit komt door de hardheid van de vloer en de vele behandelmethodes. Je kunt een eiken vloer bijvoorbeeld roken, logen, branden, bleken, borstelen, oliën etc.

Alle behandelmethodes geven het eiken hout een unieke uitstraling. De eiken planken zijn in verschillende breedtes en lengtes leverbaar. Een eiken vloer is tevens geschikt voor vloerverwarming. Tegenwoordig worden er bijna alleen nog lamelvloeren verkocht. Deze lamelvloeren zijn fabrieksmatige geproduceerde houten vloeren waarbij de gezaagde parketstroken zijn verlijmd op een onderlaag van vuren- triplex-mdf of een ander plaatmateriaal.

Deze vloeren worden kant en klaar afgewerkt aangeleverd en kunnen makkelijk door uzelf gelegd worden. Doordat de vloer al kant en klaar is hoeft hij niet meer te worden afgelakt. Meestal worden deze vloeren zwevend gelegd maar kunnen ook rechtstreeks op de ondervloer verlijmd worden. Wij zijn o.a. leverancier van Fetim. De hele collectie van Soldifloor is bij ons te bezichtigen in onze showroom. Naast deze collectie hebben we ook een goedkopere serie houten vloeren. Hiervan kunt u desgewenst een proefstaal ontvangen.

Meer weten over vloeren

We hebben al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vloeren. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden voor een vloer in uw huis. Indien gewenst kunnen we een proefstaaltje voor u laten maken.