De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats. Indien u binnen een straal van 25 km woonachtig bent vragen wij 50 euro bezorgkosten. Buiten deze straal (excl. Waddeneilanden) vragen we 75 euro bezorgkosten. Indien u de kast zelf komt ophalen geven wij u 5% afhaalkorting.

 

De levertijd is afhankelijk of het een voorraadproduct betreft. Indien dat zo is kunnen we binnen 2 weken de kast leveren. Als we de kast moeten bestellen dan is de levertijd circa 16 weken. 

Wij kunnen geen garantie geven op droogscheuren. Onze kasten zijn gemaakt van mindyhout. Hout heeft als eigenschap dat het altijd blijft werken (hygroscopisch) dus als de luchtvochtigheid in uw woning niet constant is (65%) dan kan het hout gaan werken.

Daarnaast is het glas met de hand gemaakt en het kan zijn dat er een bepaalde vleug in het glas zit. U mag dit alleen beoordelen als u recht voor de kast staat (dus geen strijklicht). Een bepaalde tolerantie is dan ook acceptabel. We geven garantie op de scharnieren, geleiders en verdere afwijkingen die zijn ontstaan door gewoon gebruik van de kast. 

Het is belangrijk dat de ondergrond waar de kast op komt te staan recht is zodat alle dragers de grond raken. 

Al onze gekleurde kasten zijn gemaakt van mindyhout. Dit hout is afkomstig van de durian boom. Deze houtsoort is uitermate geschikt om meubels van te maken. We verkopen ook teakhouten kasten en tafels. Deze zijn uiteraard gemaakt van teakhout.