PVC Vloeren beschikken over diverse voordelen. Ze hebben een zeer hoge slijtvastheid en een vloer van PVC is erg duurzaam. Naast weinig onderhoud zijn de vloeren daarbij erg hygiënisch. Tevens is een PVC vloer sterk en duurzaam en is het bestand tegen water en makkelijk in het onderhoud. Daarnaast is een pvc vloer, als goede warmtegeleider, prima te combineren met vloerverwarming. Tenslotte maakt een vloer in tegenstelling tot laminaat of parket veel minder geluid. Bij Megafloor heeft u volop keus in merken, kleuren en designs. Tevens heeft u bij Megafloor de keuze uit de verschillende PVC vloeren. Van click tot Dryback PVC Vloeren. Dit alles tegen de laagste prijs.

Merken PVC vloeren

Megafloor heeft een breed assortiment aan PVC vloeren met grote merken zoals Wicanders, vivafloors, Mflor, Aspecta. Merken die garant staan voor kwaliteit.

Assortiment PVC vloeren

De vloeren zijn onder te verdelen in verschillende legsystemen: click PVC vloeren en Dryback (verlijmde) PVC vloeren. De PVC vloer is niet alleen geschikt voor intensief gebruik, maar ook voor gebruik in vochtige ruimtes als een keuken of een badkamer. De click PVC vloeren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij aan WPC click en HDF click vloeren. We verkopen tevens PVC met een twee lagen kurk, een laag HDF, een decoratief PVC dessin en daaroverheen een beschermende toplaag. Click PVC is verkrijgbaar in diverse houtkleuren die eigenlijk niet van een echte parketvloer zijn te onderscheiden.

Meer weten over vloeren

We hebben al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vloeren. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden voor een vloer in uw huis. Indien gewenst kunnen we een proefstaaltje voor u laten maken.