Met jaloezieën kunt de de perfecte ambiance creëeren in uw huis. Wij hebben een uitgebreide collectie jaloezieën o.a. Houten jaloezieën, aluminium jaloezieën of foam jaloezieën. We zijn o.a. dealer van BD Line en Liedeco. Mat, zijdeglans, hoogglans, bamboo en structuur uitvoeringen zijn bij ons verkrijgbaar. Je kunt de jaloezieën een ander accent geven door het toevoegen van sfeervolle ladderbanden.

We hebben verschillende houten jaloezieën. We hebben een basic collectie voor de meest gangbare maten en kleuren. Daarnaast hebben we een exclusievere serie. Deze is gemaakt van Paulownia Wood (dit is een lichtgewicht houtsoort) waardoor er bredere afmetingen mogelijk zijn. Onze foam jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig pvc en zijn uitermate geschikt voor natte ruimtes en zijn zeer geschikt voor bedrijven vanwege de brandvertragende eigenschap.

Aluminium jaloezieën zijn tijdloos en blijft een populaire en stijlvolle raambekleding. Draai aan de tuimelstang voor nog meer controle over de intensiteit en richting van het licht. Geef uw jaloezieën een persoonlijke touch met een bijpassende of juist contrasterende ladderband. Wij leveren jaloezieën in de afmetingen: 16 mm/25 mm/35 mm/50 mm/70 mm. Kom gerust eens langs in onze showroom om onze collectie te bekijken.

Meer weten over jaloezieën

We hebben al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van jaloezieën. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden voor uw huis.