HOUTEN VLOEREN

Er zijn verschillende soorten houten vloeren. De meest populaire vloer is de eiken vloer. Dit komt door de hardheid van de vloer en de vele behandelmethodes. Je kunt een eiken vloer bijvoorbeeld roken,branden, bleken, borstelen, oliën etc. Megafloor heeft een ruim assortiment aan houten vloeren Kom een kijkje nemen in onze showroom in Son, Ekkersrijt 7308. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren verzoeken wij u een afspraak te maken indien u voor een houten vloer komt zodat we de tijd voor u kunnen nemen.

Lees meer

Hoe GAAF , BEtonlook vloeren

Betonlook vloeren kunnen overal in uw huis worden gelegd zoals de woonkamer, keuken, badkamer of in het toilet. Een design vloer zoals een betonlook wordt in de meeste gevallen gegoten om zo de beste uitstraling van beton te creëren in uw woning. Betonlook vloeren zijn erg duurzaam, hygiënisch en sterk en geven samen in combinatie met een vloerverwarming een erg comfortabel oppervlakte.

Megafloor kan u perfect adviseren over de mogelijkheden van een betonlookvloer in uw woning.

Lees meer

Laminaat

Geef je woning een nieuwe uitstraling met de stevige, onderhoudsvriendelijke en duurzame laminaatvloeren van Megafloor. Door de warme uitstraling en rustieke afwerking krijgt jouw huis een unieke en persoonlijke uitstraling. Ga je voor een rauwe, moderne stijl of houd je het liever klassiek? Bij Megafloor hebben we een ruim assortiment aan laminaatvloeren.

Uitstraling, een lange levensduur, installatie- en onderhoudsgemak. Dat is wat je krijgt als je kiest voor een laminaatvloer. Ontdek de verschillende uitvoeringen en ga voor de vloer die precies past bij jouw droominterieur.

 
Lees meer

Tapijt en  Vinyl

Megafloor levert al jarenlang de beste kwaliteit in tapijt. Tapijt is warm, comfortabel, zacht en sfeervol, maar ook modieus, luxe en decoratief. Daarbij is tapijt ook nog eens extra geluidswerend. Tapijt is praktisch overal toepasbaar en in vele soorten en kleuren verkrijgbaar. Vinyl vloeren zijn mooi, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. Duurzaam dankzij de sterke toplagen constructie.

Lees meer

Meer weten over vloeren

We hebben al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vloeren. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden voor een vloer in uw huis. Indien gewenst kunnen we een proefstaaltje voor u laten maken.