Plissé of Duette ® shades zijn vaak de ideale oplossing voor serres, koepels, schuine ramen, driekhoekige ramen en andere speciale toepassingen. Met plissé en Duette ® kunt u de warmte en het licht regelen. Ze zijn functioneel maar ook zeker decoratief en sfeervol. De stoffen zijn verkrijgbaar in transparant, lichtdoorlatend of verduisterende kwaliteiten.

Een plissé is gemaakt van een enkelvoudige stof. Je kunt deze raamdecoratie herkennen aan de muizentrapjes. Er is een ruimere keuze uit stoffen dan bij een Duette ®. Je kan bij een plissé kiezen uit een standaard uitvoering maar je kunt ook kiezen voor top-down-bottom-up (vrijhangend).

Duette ® shades zijn gemaakt van een dubbele stoflaag. Hierdoor blijft de warmte hangen tussen de stoffen. Hierdoor zijn Duette ® shades energiebesparend en duurzaam. De systeemkoorden vallen tussen de dubbele stoflaag waardor het één mooi geheel wordt en zijn de gaatjes in de stof niet zichtbaar Zo kunnen Duette ® shades verduisterend werken.

Meer weten over PLISSÉ EN DUETTE

We hebben al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van plissé en duetten. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden voor  uw huis.